Τηλέφωνο Ιατρείου : 210 2753183

βιογραφικό

Σοφία Θ.Γαρμπή
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η χειρουργός οδοντίατρος Σοφία Γαρμπή γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Το 2008 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, από την οποία αποφοίτησε το 2013. Παράλληλα με τις σπουδές πραγματοποίησε παρακολούθηση και πρακτική άσκηση σε οδοντιατρεία καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Σεπτέμβριο του 2013 επιλέχθηκε με υποτροφία για μετεκπαίδευση στο πλήρες φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Szeged. Έχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με συμμετοχή (ομιλίες) και παρακολούθηση πολυάριθμων συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες κι έχει αρθρογραφήσει στον ελληνικό τύπο για θέματα που αφορούν στην πρόληψη και τη γενική οδοντιατρική. Η συνεχής επιμόρφωση και επιστημονική βελτίωση αποτελούν κύριο μέλημά της. Γνωρίζει άριστα την αγγλική και γαλλική γλώσσα. Είναι τακτικό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ο.Σ.Α) και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο). Συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας: «Γερά δόντια, Χαρούμενα παιδιά» για την εκμάθηση στοματικής υγιεινής σε μαθητές δημοτικών σχολείων και είναι μέλος στο εθελοντικό πρόγραμμα ιατρο-ψυχο-κοινωνικής φροντίδας «Σύμμαχοι Υγείας». Επίσης, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε εθελοντικά προγράμματα προαγωγής της στοματικής υγείας σε σπίτια φιλοξενίας του Χαμόγελου του Παιδιού, σε ιδρύματα και χώρους φροντίδας ηλικιωμένων. Από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Νέα Ιωνία Αττικής, όπου καλύπτεται το πλήρες φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών με έμφαση στην Αισθητική και Θεραπευτική Οδοντιατρική, την Προσθετική και τα Εμφυτεύματα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

2008

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Αριστούχος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

2008 - 2013

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α).

 

2013

Υποτροφία

Υποτροφία για μετεκπαίδευση στο πλήρες φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Szeged.

 

2014 - σήμερα

Συνέδρια & Σεμινάρια

Συμμετοχή (ομιλίες) και παρακολούθηση πολυάριθμων συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

2014 - σήμερα

Επιστημονικές Δημοσιεύσεις

Δημοσίευση επιστημονικών εργασιών και αρθρογράφηση στον ελληνικό περιοδικό τύπο για θέματα που αφορούν την πρόληψη και τη γενική οδοντιατρική.

 

2014 - σήμερα

Ενεργό Μέλος

Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθήνων (Ο.Σ.Α), της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδιας (Ε.Ο.Ο) και του εθελοντικού προγράμματος ιατρο-ψυχο-κοινωνικής φροντίδας «Σύμμαχοι Υγείας».

 

2014 - σήμερα

Συμμετοχή

Συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας: «Γερά δόντια, Χαρούμενα παιδιά».

 

2013

Πρακτική άσκηση

Πρακτική άσκηση σε οδοντιατρεία καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

2014 - σήμερα

Οδοντιατρείο

Διατήρηση ιδιωτικού οδοντιατρείου στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Εργαλείο Προσβασιμότητας