Τηλέφωνο Ιατρείου : 210 2753183

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Οι κριτικές των ασθενών έχουν αντληθεί από την επίσημη σελίδα του οδοντιατρείου στο Facebook.

Καταπληκτική δουλειά!! Η κα Γαρμπή είναι πάντα πολύ ευγενική και σχολαστική στην εργασία της. Θα σου εξηγήσει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και τι μέθοδο θα ακολουθήσει με απλό και κατανοητό τρόπο. Επιπλέον η τοποθεσία είναι πολύ βολική (λίγα βήματα από τον ΗΣΑΠ). 5 αστεράκια είναι λίγα!!

Eleni Mellou

Άψογη επαγγελματίας και εξαιρετική οδοντίατρος με υπομονή και προθυμία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Σε ευχαριστούμε πολύ Σοφία!

Sarah Sulaiman

Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η όπως ήταν αναμενόμενο! 5 αστέρια είναι πολύ λίγα.

Maria Akianidou

Άψογη οδοντίατρος αλλά και εξαίρετος άνθρωπος με άριστη κατάρτιση και συμπεριφορά που αποπνέει ηρεμία και σιγουριά σε προϊδεάζει να αφεθείς στα χέρια της και να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Ο χώρος όμορφος, σύγχρονος και πολύ καθαρός. Keep up the good work.

Vicky Tsitsipa

Πολύ καλή επαγγελματίας, πλήρως καταρτισμένη με πάρα πολλές γνώσεις!! Είναι πολύ λεπτομερής στη δουλειά της, πάντα κοντά στον ασθενή για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ηλίας Σουλεϊμαν

Καταρτισμένη, επεξηγηματική, ήρεμη και πολύ φιλική! Όμορφο ιατρείο, πλήρως εξοπλισμένο και κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ. Πολύ λογικές και προσιτές οι τιμές των επισκέψεων επίσης!

Natalia Manou

Φτιάχνεις τα πιο όμορφα χαμόγελα!!! Σ' ευχαριστούμε Σοφία!!!

Anna Kasapleri

Εξαιρετική επαγγελματίας, με επιστημονική κατάρτιση και πολύ ευγενική. Αισθάνεται κανείς ασφάλεια και εμπιστοσύνη καθώς είναι σχολαστική και εξηγεί πάντα το πρόβλημα και τη μέθοδο που θα ακολουθηθεί. Τα πέντε αστέρια είναι πραγματικά λίγα.

Ιωάννα Ψυχο

Απόλυτα εξυπηρετική, επεξηγηματική, με «ελαφρύ χέρι» και καινούργιες τεχνολογίες. Βολική τοποθεσία λόγω ΗΣΑΠ.

Thodoris Las

Εξαιρετική επαγγελματίας, σε κάνει να νιώθεις άνετα με τις επεξηγήσεις που δίνει σε κάθε βήμα της θεραπείας! Αξίζει να την επισκεφθείτε!!!

Vaggelis Triakosaris

Μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία

Μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία στο Οδοντιατρείο! Το e-mail σας ζητείται μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας και δε θα δημοσιευτεί.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Για περισσότερες κριτικές και εμπειρίες ασθενών επισκεφτείτε τη
σελίδα του οδοντιατρείου στο Facebook.

Εργαλείο Προσβασιμότητας