Τηλέφωνο Ιατρείου : 210 2753183

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας του ανθρώπου και η στοματική υγεία απαραίτητη προϋπόθεση για μια ποιοτική διαβίωση. Κύριο μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε μια ολοκληρωμένη οδοντιατρική περίθαλψη, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, ώστε να επιστρέψουμε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση στους ασθενείς μας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και υψηλών προδιαγραφών οδοντιατρικών θεραπειών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό, και φιλόξενο περιβάλλον. Στόχος μας είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, επομένως στο οδοντιατρείο πραγματοποιούνται θεραπευτικές και προσθετικές υπηρεσίες από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Η διατήρηση των φυσικών δοντιών στο στόμα, όταν αυτό είναι εφικτό, είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε με τη φιλοσοφία της ελάχιστης παρέμβασης και του σεβασμού στους οδοντικούς ιστούς (Minimal Invasive Dentistry).
φιλοσοφία
Αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή ξεχωριστά, με αξιοπρέπεια και σεβασμό και επενδύουμε σε μία μακροχρόνια σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.
Ως επαγγελματίες της στοματικής υγείας φροντίζουμε να αισθάνεστε ασφαλείς και η κάθε θεραπεία να είναι τελείως ανώδυνη. ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στο απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και στην εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Παράλληλα, ο χώρος του ιατρείου είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένος, ώστε να αποπνέει ηρεμία και άνεση επιδιώκοντας να κάνουμε την επίσκεψή σας μια ευχάριστη εμπειρία.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα της πρακτικής μας και την επιμονή στη λεπτομέρεια. Οι αποκαταστάσεις μας χαρακτηρίζονται από τη λειτουργικότητα, την άψογη αισθητική και τη μακροβιότητα τους, ενώ η εκτέλεσή τους πραγματοποιείται ατραυματικά και χωρίς πόνο. Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα, πιστοποιημένα και εξαιρετικής ποιότητας οδοντιατρικά υλικά.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πιο σημαντική ευθύνη του γιατρού είναι η ικανότητα να διαγνώσει σωστά μία πάθηση μέσα από διεξοδική κλινική και ακτινογραφική εξέταση, να κατανοήσει τις επιθυμίες του ασθενούς και να τον ενημερώσει με λεπτομέρεια και εντιμότητα για τις επιλογές του. Συνεπώς, η κάθε θεραπεία στο ιατρείο μας είναι εξατομικευμένη, βασισμένη απόλυτα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε στόματος.
Διαθέτουμε πλήρη και άρτιο εξοπλισμό, οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που απαιτούνται σε ένα σύγχρονο οδοντιατρείο.
Για να σας προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές θεραπευτικής παρέμβασης, έχουμε δεσμευτεί για συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση. Ενημερωνόμαστε τακτικά για τις νέες μεθόδους αισθητικής και λειτουργικής αποκατάστασης μέσω σεμιναρίων και η πρακτική μας βασίζεται αποκλειστικά σε διεθνή πρωτόκολλα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι προβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο.

Εργαλείο Προσβασιμότητας